Vin i trädgården

När jag och min man flyttade in i vårt nuvarande hus för några år sedan lade vi först fokus på att renovera huset så att det stämde överens med våra visioner. Det tog ett par månader, men när vi sedan var klara kände vi att det var dags att ta oss an trädgården. Vi såg framför oss ett läckert mönster av skiffersten i mörk färg, som gav trädgården en snygg kontrast, där vi sena sommarkvällar kunde sitta och njuta av ett glas rött.

Det var dock något vi inte skulle klara av själva, utan vi behövde hjälp från hantverkare med erfarenhet av sådana byggen. En nära vän till oss tipsade oss om en lokal firma här i Falkenberg, och vi tog inom kort kontakt med Hallands Anläggning för att se vad de kunde erbjuda oss i det här fallet.

De var snabba med att ta fram en snygg skiss på hur det skulle kunna se ut, och vi kom relativt snabbt överens om både pris, form och när det hela skulle ske. Det tog dem ett par arbetsdagar att slutföra arbetet, och det hela blev väldigt läckert. Det enda som saknades då var alla blommor som vi i dagsläget har där ute i trädgården, men det är en annan historia vi kan ta vid en annan tidpunkt.

Allt som allt är vi väldigt nöjda med resultatet, och vi har därför rekommenderat firman Anläggning Falkenberg för de nära och köra här i Falkenberg som frågat efter tips om en bra, samt lokal, anläggningsfirma.