Catering för både mat och dryck

Mörlanda Livs är en av de få cateringfirmor som jag faktiskt har märkt erbjuder catering av drycker så som öl och vin utöver maten. Tycker annars att problemet med de flesta restauranger som erbjuder catering i Alingsås att de bara gör det med maten och så är det upp till en själv att fixa fram drycken. Vilket fungerar bra om man är i mindre sammanhang och event, men när man blir lite fler, vilket är då det blir mest aktuellt med catering överlag, så blir det ganska jobbigt att köpa dryck till alla.

Jag har beställt via catering två gånger. Första gången jag gjorde det så var det via en mindre restaurang som bara hade huvudrätter och det var helt okej men ingenting speciellt alls. Därför valde jag nu sist för min systers 25 års fest att leta efter en annan firma eller restaurang i Alingsås som erbjöd catering för att kunna anlita dem istället. Valet föll på Mörlanda Livs och såhär i efterhand är jag verkligen nöjd med mitt val. Tycker verkligen att de levererade med hög kvalitet, både för maten och drycken. Och det var så otroligt skönt att överlåta ansvaret för drycken och framfixandet av öl och vin till dem också istället för att känna att jag var tvungen att göra det helt på egen hand.

Om det blir så att jag behöver beställa catering någon mer gång så kommer det definitivt att bli via Mörlanda Livs i Alingsås då också. De levererar mycket och gör det även till förmånliga priser, så finns verkligen ingen anledning till varför jag skulle börja leta efter andra restauranger att välja istället för dem.