Öl och vinfläckar på golvet

Trodde faktiskt inte att det kunde förstöra golvet så mycket med att spilla vin på det. Brukar bara vara mattorna som man får vara lite försiktiga med men tydligen gäller det för golven också. Eller så är det bara för att de var så pass gamla och jag inte har lackerat dem på länge så att de drar till sig vätska snabbt och tydligen vin och öl ännu snabbare.

Ja resultatet av den festen blev att vi nu kommer att behöva ta hjälp med golvläggning för att vi komma att behöva ta bort och lägga om hela golvet. Ska nog se till att vända oss till Hisingens Golv och prata med dem om de har möjligheten att komma över hit för att hjälpa oss med golvläggningen. Känns som att det är det enda att göra. För jag tror att även om vi försöker oss på att slipa och sen lackera golvet nu och får bort vin- och ölfläckarna så kommer det ändå vara känsligare än om vi byter ut det till ett nytt, snyggare och dessutom betydligt tåligare golv. För då kan vi fortsätta att bjuda över folk för våra fester, för det vill vi ju inte sluta göra.

Golvläggning trodde jag faktiskt skulle vara ganska dyrt men utifrån vad jag har sett på Hisingens Golvs hemsida så verkar det inte alls vara så farligt. Sen är det klart att det kan bli dyrare hos oss. Får se till att be om en offert innan vi bestämmer något men har ändå i stort sett bestämt mig för att jag vill slita bort det gamla golvet med vin- och ölfläckarna och lägga ett nytt och fint istället.